Gå till huvudinnehåll

WinGrodan 2/Swimify users should now use support.swimify.com - Nyheter / General - IC Control Media & Sport Helpdesk

Feb 27 2024

WinGrodan 2/Swimify users should now use support.swimify.com

Författarlista

I framtiden kommer det inte längre gå att ladda ner WinGrodan 2/Swimify Meet Manager från denna supportsida. Vi ber er istället gå till https://support.swimify.com för att ladda ner programvarorna för WinGrodan 2/Swimify eller för att begära hjälp genom att skriva ett meddelande till oss. Då kommer meddelandet komma till rätt personer som kan hjälpa er med er fråga.

De kunder som behöver hjälp med Sport In The Box 2 ska gå till https://support.sportinthebox.com.

Övriga kunder kan fortfarande använda denna sida för att få hjälp.

Notera att alla dessa tre olika supportsidor använder samma användarsystem så din inloggning på support.iccmediasport.com ska även fungera på support.swimify.com eller support.sportinthebox.com.

Om du inte kommer ihåg ditt lösenord för våra supportsajter så klickar du på länken som heter “Glömt lösenord?“ som visas i loginrutan.

Posta en kommentar

Logga in eller registrera dig för att lämna en kommentar.

Glömt lösenord?